Wasmachines / Wasdroog combinaties Nieuw en jong gebruikt: ook professioneel

 

de nieuwste artikelen staan helemaal onder aan deze pagina, sorry voor dit ongemak, binnen zeer korte tijd lanceren we onze nieuwe website 🙂

 

Productomschrijving

De LG F4DV709H1 is een veelzijdige en slimme was-droogcombinatie die je ook op afstand bedient met je smartphone. Zo start je een programma als je niet thuis bent en los je met Smart Diagnosis eenvoudig eventuele storingen op. De LG beschikt over 14 programma’s om 9 kilo wasgoed te wassen en 6 kilo te drogen. Wil je liever niet na het wasprogramma wasgoed uit de trommel halen? Dan was en droog je met het Wassen+Drogen programma in één keer tot 6 kilo wasgoed. Bespaar tijd met het TurboWash programma van 59 minuten of met het korte programma van 14 minuten voor kleine beladingen. Met het stoomprogramma fris je na afloop je kleding op en verwijder je kreukels. Zo hoef je minder te strijken.

Beknopte specificaties

Vulgewicht

9 kg

Maximaal vulgewicht drogen

6 kg

Geluidsniveau centrifugeren

71 dB

Toerental

1400 rpm

Waskwaliteit

Middenklasse

Rvs lifters in de trommel, kwaliteit.

AI DD motor herkent je kleding en past hier de trommel bewegingen automatisch op aan!.

Diamond glass deur.

Wifi compatible

2 jaar garantie

10 jaar motor garantie

LG prijs € 899,–

Onze prijs € 849,–


Informatie over LG F4DN508S1

De LG F4DN508S1 is een wasmachine met stoomfunctie en een vulgewicht van maximaal 8 kilo en 1400 toerental. Deze wasmachine beschikt over een Direct Drive motor, een koolborstelloze motor die direct aan de wastrommel gemonteerd, zodat er vrijwel geen onnodige frictie meer ontstaat. Omdat deze direct op de trommel is gemonteerd, kan de wasmachine 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling. Voorzien van RVS lifters in de trommel, Kwaliteit.

De voordelen van de LG F4DN508S1:

Ruim vulgewicht van 8 kilo was en 5kg droger

6-motion technologie zorgt voor betere wasprestaties

De koolborstelloze motor zorgt voor minder lawaai, minder slijtage, een nauwkeurig toerental en energiebesparing

Bepaal door de start/uitstelfunctie zelf wanneer je de was wilt doen

6-motion technologie

Deze wasmachine van LG beschikt over 6-motion technologie, wat betekent dat de wastrommel zes verschillende bewegingen kan maken. Het wasproces wordt afgestemd op het type wasgoed wat zich in de trommel bevindt. Betere wasprestaties zijn hierdoor een feit.

Ontdek de voordelen van een koolborstelloze motor

Deze LG wasmachine beschikt over een koolborstelloze motor. Dit resulteert in minder lawaai, een nauwkeuriger toerental, energiebesparing en minder slijtage. Maar dat is niet alles, op het LCD digitale display kan je kiezen voor start/uitstel, zodat je de was kan doen wanneer het jou uitkomt. Ook kan je op het display de resterende programmaduur aanschouwen.

Voorzien van Spa Steam, Stoom functie doodt 99.9% van alle allergenen.

1400 toeren , A label droogresultaat.

Diamond Glass deur.

2 jaar garantie

10 jaar motor garantie

LG Prijs € 749,–

Onze prijs € 679,–


Productomschrijving

De LG F4J6TM0W is een gecombineerde wasmachine en wasdroger in één met een ruim vulgewicht van 8 kilo voor wassen en 5 kilo voor drogen. Dit maakt hem geschikt voor een huishouden van 3 of 4 personen. Heb je een grote berg was en ben je een sok vergeten? Druk simpelweg op de pauzeknop, open de deur en voeg je vergeten kledingstukken toe. De trommel draait in verschillende richtingen zodat de was-droogcombinatie je kleding of dekbed grondig reinigt en droogt. Op het display zie je precies binnen hoeveel minuten je jouw frisgewassen lakens er uit haalt.

Beknopte specificaties

Vulgewicht

8 kg

Maximaal vulgewicht drogen

5 kg

Geluidsniveau centrifugeren

73 dB

Toerental

1400 rpm

Energie klasse A

2 jaar garantie

10 jaar motor garantie

LG prijs € 599,–

Onze prijs € 548


Dit is de LG F4DV910H2 wasmachine en droger in 1 met een zeer ruime trommel. Er is namelijk maar liefst ruimte voor 10,5 kilo kleding of ander wasgoed om te wassen. In de was-droogcombinatie is 7 kilogram ruimte om te drogen. Daardoor is dit het perfecte apparaat voor een huishouden van 5 of meer personen. De was-droogcombinatie heeft een Direct Drive motor, waardoor je veel minder last hebt van geluid. Hoe dit kan? De motor heeft geen extra onderdelen die de aandrijving van de was-droogcombinatie verzorgen. Wil je snel een was draaien? Dan kies je voor het TurboWash programma. Daarmee was je 5 kilo wasgoed in minder dan drie kwartier schoon. Super handig als je in korte tijd een aantal shirts en jeans wilt wassen. Deze was-droogcombinatie van LG beschikt verder ook over een stoomfunctie. Wat resulteert in minder kreukels, waardoor het strijken van je wasgoed achteraf een stuk eenvoudiger is. Verder kun je ook voor een apart stoomprogramma kiezen, om je droge kleding weer netjes glad te stomen.

2 jaar garantie / 10 jaar motor garantie

€ 1249,–


Informatie over LG F4WV910P2

De LG F4WV910P2 is een voorlader met AI DD-systeem. Het systeem meet het gewicht en het type stof, waarna de wasmachine de optimale bewegingen voor het type was kiest. Zo is de was altijd stralend schoon.

De voordelen van de LG F4WV910P2:

Het AI DD-systeem meet het gewicht en het type stof van het wasgoed voor een optimaal programma

Met TurboWash 360˚ wordt de was schoon in slechts 39 minuten

De was wordt diep gereinigd door 3D Multi Spray-technologie

De LG Steam+-technologie minimaliseert zowel allergenen als plooien in het wasgoed

Slim en krachtig reinigen met de LG F4WV910P2

Op zoek naar een slimme wasmachine die al je wasgoed krachtig reinigt? Dan is de LG F4WV910P2 iets voor jou. Met het AI DD-systeem ben je verzekerd van het optimale programma voor al je wasgoed, en met TurboWash 360˚ is je wasgoed in een handomdraai schoon. De 3D Multi Spray-technologie zorgt er met multi-directionele jets voor dat elke centimeter van het wasgoed diep gereinigd wordt.

Veilig en energiezuinig wassen

Naast de uitstekende prestaties biedt de LG F4WV909P2 verschillende extra slimme functies. De SmartThinQ-technologie stelt je in staat om de was op afstand te beheren of nieuwe wascycli te downloaden via Wi-Fi. De patrijspoort is gemaakt van gehard glas, en de roerders zijn gemaakt van hygiënisch en duurzaam roestvrijstaal. De wasmachine beschikt over energielabel A+++ -50% en is extreem energiezuinig.

2 jaar garantie / 10 jaar motor garantie

€ 898,–


Informatie over LG F4WN709S1

De LG F4WN709S1 is een voorlader met 9 kilogram vulgewicht. Met een toerental van 1400 rpm komt je kleding altijd droog uit de trommel.

De voordelen van de LG F4WN709S1:

1400 toeren per minuut

9 kilogram vulgewicht

Geluidsniveau 48-72 dB

Turbo Wash maakt je kleding razendsnel schoon

Sneller en zuiniger

Met de LG F4WN709S1 was je sneller en zuiniger dan met een volledig programma. Hoe? Dankzij TurboWash. De technologie verkort de wastijden zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat. Met 9 kilogram vulgewicht heeft de wasmachine genoeg ruimte voor grote ladingen wasgoed. De LG F4WN709S1 heeft een energielabel van A+++ – 30% en is extreem energiezuinig.

Met AIDD motor, deze herkent je kleding en past automatisch programma hier op aan.

Rvs lifters in de trommel, topkwaliteit.

Met Spa steam, stoom dood alle allergenen.

A label droogresultaat.

2 jaar garantie / 10 jaar motor garantie

€ 598,–


LG wasmachine F4WN509S0

1400 toeren A label droogresultaat!

Productinformatie

Kies voor een grotere trommelinhoud zonder een grotere wasmachine! Geharde, duurzaam en elegante deur van glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen lifters. Het display is bovendien beter zichtbaar en de knop is groter gemaakt en afgewerkt met een metalen finish.

Verwijder allergenen met stoom

Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen voor tot maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby’s.

Intelligente zorg met 18% betere bescherming

Op basis van 20.000 vooraf ingeladen waservaringen, herkent de AI DD jouw wasgoed en past het de optimale wasbewegingen toe voor het beste resultaat. De AI DD detecteert niet alleen het gewicht, maar voelt ook de zachtheid van de stof en kiest zelf de optimale bewegingen voor de stof.

Slimme apparaten

Dankzij de SmartThinQ-technologie is jou wasmachine nu nog slimmer geworden. Je kan hem op afstand bedienen, een extra wasprogramma downloaden en gemakkelijk koppelen aan je smart home systeem. Het enige dat je nodig hebt is de app en een Wi-Fi koppeling.

2 jaar garantie / 10 jaar motor garantie

€ 569,–LG F4J5TN3W

Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

Altijd Zuinig!

LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!

6 Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Direct Drive motor direct op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6 Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor: een super stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma’s te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine.

Download wasprogramma’s

Via NFC kun je eenvoudig nieuwe wasprogramma’s te downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding, jeans.

Smart Diagnosis

Met Smart Diagnosis is het mogelijk om eventuele problemen snel te diagnosticeren, voordat dit een groter probleem kan gaan vormen.

2 jaar GARANTIE / 10 jaar motor garantie
€415,-


** Nieuw **

Beko WTV 9736 XSQ wasmachine met Stoomfunctie, dit moedel is ALLEEN verkrijgbaar bij de vakspecialist, daarom altijd 5 jaar gratis volledige garantie en 10 jaar motorgarantie gratis!

* 9 kilo inhoud

* Energie klasse A+++ -30%!!!

* 1400 toeren

* 52 db geluid = zeer stil

* AquaTech™

Twee keer zo snel, twee keer zo zorgvuldig

Gooi je vraagtekens bij snelle programma’s overboord en laat de innoverende AquaTechTM-technologie de was doen: voorzichtig, zorgvuldig en twee keer zo snel. AquaTechTM vervangt trommelbewegingen door de kracht van water, door water en wasmiddel vooraf te mengen. Het mengsel wordt daarna op het wasgoed gesproeid, zodat het goed doordringt in al het weefsel. Dit bespaart 50% wastijd, terwijl het wasgoed 50% voorzichtiger wordt behandeld.

ProSmart™-invertermotor

Uiterst efficiënt, duurzaam en stil

Maak je je zorgen over je energierekening of kijk je bij elke wasbeurt met een angstig oog naar de energiemeter? Niet nodig. Dankzij de motor zonder borstels is ProSmart™ energiezuinig, stiller en duurzamer. Zo haal je alles uit je wasmachine, zonder aanslag op je maandbudget of je gemoedsrust.

SteamCure™

Vlekkenbehandeling met stoom

Geef het maar toe: je voelt je verplicht om wasgoed voor te behandelen zodra je een vlek ziet. SteamCure™-technologie knapt dat klusje voor je op door voor het wassen de vlek met stoom te bewerken, waardoor het vuil zachter wordt en gemakkelijker te verwijderen is. Je wasgoed kreukt ook minder, dus zet je strijkijzer maar weg. Je hoeft nu voor en na het wassen minder te doen!

StainExpert™-programma

Vlekkeloze reiniging van 24 soorten vlekken

Zet de witte azijn, het citroensap en het afwasmiddel maar weg. Die horen in de keuken thuis, niet in de wasmachine. Voor al je kleding met vlekken is er het StainExpert™-programma. Of het nu koffie, ketchup, chocola, make-up of bloed is, StainExpert™ verwijdert 24 verschillende soorten vlekken zonder voorbehandeling.

Wifi connect, bedien de wasmachine met bv uw gsm!

TOPMACHINE!!!

5 jaar volledige garantie

10 jaar motor garantie.

!! Dit is een vakhandels model en dus alleen bij de echte specialist te koop !!

€ 549,–


 
 

 

*** NIEUW ***

De Beko WTV8744XDOS 1400 toeren wasmachine heeft een was capaciteit van 8kg en energielabel A+++ (-10%). Hij heeft 16 programma’s en u kunt de start met 24 uur uitstellen. U bedient de wasmachine makkelijk met de draaiknop en het LCD scherm. De waslading kan variëren in grootte en type. Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat.

AutoDose

Met de AutoDose functie wordt de hoeveelheid wasmiddel die nodig is automatisch door deze wasmachine bepaald. Zo gebruikt u niet meer wasmiddel dan nodig is. De wasmachine is voorzien van een reservoir dat u zelf bij kunt vullen,

Aquawave

U en uw favoriete shirt hebben samen heel wat meegemaakt, en dus is het altijd weer moeilijk om het in de wasmachine te doen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoeft u zich geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die uw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat uw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat. En u bespaart ook nog eens energie. Er staan u en uw favoriete shirt nog heel wat avondjes uit te wachten.

Optisense

Wasmachines zijn fantastische hulpmiddelen, maar waarom werken ze zo traag? De OptiSense® technologie in uw Beko wasmachine optimaliseert de wascyclus. U moet dus niet meer raden hoelang het duurt om uw kleren te wassen. Drie intelligente sensoren monitoren automatisch uw wasgoed en selecteren het juiste programma en de correcte wastijd. Een bijkomende intelligente sensor beschermt uw machine door spanningsstoten te detecteren. Deze sensor onderbreekt de stroomtoevoer bij storingen om de levensduur van de machine te verlengen. Geef uw kleren maar aan deze machine!

Dit is een vakhandel model ( bovengemiddelde kwaliteit!)

5 jaar volledige garantie!

10 jaar motor garantie!

€ 499,–

 

Witgoed Koopjes Brabant.

Officieel Asko dealer.

Asko DE tegenhanger van Miele.

Klasse: Top klasse.

Altijd 5 jaar garantie.

Als je echt op zoek bent naar de top klasse.

1x Asko, altijd Asko.

Interesse? Kom langs, koffie staat klaar.

Asko wasmachines , condensdroger en inbouw vaatwassers


 

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068

Winkel open ma di woe 1300-1800 uur

do + vr 1300 – 2100 uur

zaterdag 1000-1700 uur.

******** 7x WHIRLPOOL GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND!!! ****+ GRATIS 6 MAANDEN WASMIDDEL / VAATWASSER PODS!!

3X WASMACHINE + GRATIS 6 MAANDEN ARIEL PODS + 10 JAAR MOTOR GARANTIE, ZEN MODELLEN LEVENSLANGE MOTORGARANTIE+ 2 JAAR ALGEHELE GARANTIE

4X VAATWASSER. + GRATIS 6 MAANDEN DREFT PLATINUM PLUS!!! 2 JAAR GARANTIE

NU NERGENS GOEDKOPER!!!

LEVERTIJD 72 UUR.

WAAROM TEVEEL BETALEN??

ALLE INFORMATIE NATUURLIJK ZO OP GOOGLE TE VINDEN

* De getoonde prijzen zijn afhaal prijzen

* aansluiten / bezorgen mogelijk tegen kleine vergoeding

* uw oude witgoed GRATIS afgevoerd

* 50/50 mogelijk, betaal 50% bij aankoop en 50% binnen 31 dagen ZONDER EXTRA KOSTEN!!


 

Witgoed Koopjes Brabant is trots partner te zijn geworden van ASKO.

Asko is DE tegenhanger van het merk MIELE.

Elke test / elke proef / elke keuring : Asko bewijst het.

Asko behoort tot het topsegment Witgoed.

Over ELK detail is nagedacht, duurzaamheid , betrouwbaarheid en uitstraling.

Wilt u het allerbeste?

Dan is Asko de BESTE keuze.

Lees zeker ook reviews en klant ervaringen op internet.

Asko = Altijd 5 jaar GARANTIE

Interesse? kom langs in onze winkel.

Ons assortiment zal bestaan uit wasmachines / drogers / vaatwassers.

Witgoed Koopjes Brabant & Asko, beiden winnaars!

 
 

Gratis deze wasmachine? Zanussi 7kg A+++ ???

• Gratis onderhoud?

• Geen BKR check! IEDEREEN KOMT IN AANMERKING!!!

De Machine wordt gratis gebracht en aangesloten

Maximaal 25 km rondom Etten-Leur!

• Dat kan! Betaal per wasbeurt.

• Perfect voor Singles / starter / oudere / minima etc

• Geen gebruik? Geen kosten!

• Uniek in Nederland

• Witgoed Koopjes Brabant is de enigste winkel aanbieder!

Niet wassen? Geen kosten!

Wat kost een was?

Koude was € 0,75

30 graden was € 1,–

40 graden was € 1,50

60 graden was € 2,–

90 graden was € 2,50

Gebruik je het ECO programma dan € 0,25 korting op programma

Spoelen en centrifugeren GRATIS

De machine werkt op een WIFI verbinding, U dient dus WIFI te hebben. U Betaald per wasbeurt. De machine dient 6 maanden bij u te blijven u mag dan kosteloos stoppen!

Bij Interesse dient u langs onze winkel te komen aan de Wilhelminalaan 8 in Etten-Leur. We maken samen een online aanvraag en direct een bezorg afspraak ( 10 minuten tijd)

UNIEKE samen werking Met Homie Pay per Use

Kom gerust langs!


 

WEDEROM GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND.
LG Was droog combinatie 2 machines in 1
9! kg wassen en 5 kg drogen * na 9 kg was te hebben gecentrifugeerd blijft er 5 kg over, vocht is dan grotendeels uit de kleding.
 
Alleen bij Witgoed Koopjes Brabant € 779,–!!!!
Levertijd  72 uur
 
Deze machine is zeer uitgebreid en heeft TrueSteam als toevoeging. Dit is een echte stoom generator die in de machine zit en zowel voorals na het programma stoomt. De voordelen hiervan zijn:
  • Anti-allergie: Verwijdert onzichtbare allergenen.
  • Opfrissen met stoom: Verwijdert kreukels en geurtjes binnen 20      minuten.
  • Stoom verzachter: Maakt je kleding zachter, zonder wasverzachter.

 

Witgoed Koopjes Brabant : De Beko specialist uit uw regio.
 
 
***** € 599,–*****
Beko WTE 10734 XDOS
10 kg A+++-20% wasmachine.
Auto doseer systeem, vul de tanks en was 23x zonder bijvullen.
Nooit meer overdoseren!
Wat een pareltije
** Nu met GRATIS 1/2 jaar ARIEL wasmiddel! **
** 5 jaar!!! GRATIS GARANTIE EN 10 JAAR MOTOR GARANTIE**
******* 10 kg ******************

** NIEUW**

Whirlpool FWG71484

!!! PRODUKT VAN HET JAAR!!!

Ruime 7 kg wasmachine

Met STOOM functie, fris / hygenisch.

Energie klasse A+++

Koolborstelloze motor met 10!! jaar garantie.

Zeer ruime programma keuze waaronder: snel programma, dekbed programma.

Met spoelstop.

Led display voor een zeer eenvoudige bediening.

** TOP AANBIEDING **

Witgoed Koopjes Brabant levert ALLE producten van Whirlpool.

2 jaar GARANTIE

€ 399,–


** Nieuw **

Indesit BWE71483X

Ruime 7 kg wasmachine.

Energie klasse A+++

Koolborstelloze motor, kwaliteit!

Met spoelstop.

1400 toeren voor een perfect wasresultaat.

Snel programma uiteraard aan boord.

Led display, zeer eenvoudig te bedienen.

ruim 15 wasprogramma’s aanwezig waaronder : dekbedden, geur cyclus.

Een prima wasmachine voor een topprijs!

2 jaar GARANTIE. ** Wij hebben het gehele Indesit assortiment leverbaar**


** NIEUW**
WPRO wasnet.
Een wasnet gebruik je bij bv wassen of drogen van Bh’s . Door deze in het wasnet te stoppen kunnen bv bh beugels niet meer blijven haken in de machine wat flink wat schade kan aanrichten.
Wast u schoenen in de wasmachine? Gebruik dit wasnet. Geld natuurlijk ook voor het drogen in uw droger.
Ons advies is dat iedereen eigenlijk een wasnet zou moeten gebruiken, wij zien de schades die aan machines ontstaan waar deze niet gebruikt werden.

€ 10,–


Nieuw en verder zoeken hoeft niet, bij ons als aller goedkoopste!!!
Whirlpool FWG81484WENL.

Whirlpool FWG81484WE / NL met 6th SENSE technologie

Whirlpool wasmachine met een maximaal vulgewicht van 8kg voorzien van verschillende technologische hoogstandjes.

6th Sense technologie
Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma’s en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.

Freshcare+
Houdt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor uw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel[i]. Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. De FreshCare+ behandeling houdt uw kleding langer fris. Als u geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als u een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden.

6th Sense kleuren
De beste zorg voor kleuren. Het 6th SENSE Kleuren programma zorgt het beste voor je gekleurde was. Elk 6th SENSE programma optimaliseert het wasprogramma, afgestemd op specifieke kleuren, ongeacht de textielsoort: Donker, Licht, Gemixed of Wit.

Colours 15°
Lage temperaturen, perfecte bescherming. De Colour15° optie geeft je kleding de zorg die het nodig heeft. Het biedt de beste bescherming voor alle gekleurde kleding.

Waterbeveiligingssysteem
Bescherming tegen lekkage. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in het geval van een lekkage.

Vuilgraad
Resultaat op maat. Deze Whirlpoolwasmachine detecteert de vuilgraad van het wasgoed en past daar automatisch het wasprogramma op aan.

Ultieme energie efficiëntie A+++-10%
Ongeëvenaarde energie-efficiëntie. Deze Whirlpoolwasmachine heeft een A+++ energielabel en vermindert het energieverbruik met 10%.
2 jaar garantie

€ 439,–!!!


Nieuw en nergens goedkoper te vinden!
Indesit XWDE961480X was droog combinatie.
2 machines in 1.
Ideaal voor de kleinere ruimtes.
Inhoud 9! kg was en 6 kg droog.
Tip Als 9 kg gewassen is houd je 6 kg over, maw in een keer een volle trommel weg werken.
Energie klasse A
1400 toeren voor een uitstekend droogresultaat.
14 programma’s aan boord inclusief snel programma.
Zeer eenvoudige en duidelijke bediening.
Kortom een echte alleskunner tegen de allerbeste prijs.
* Levertijd nu nog 3 werkdagen maar deze machine komt vast in ons assortiment*
De prijs is tijdelijk.
2 jaar garantie.

€ 579,–


Als GOEDKOOPSTE van Nederland leveren wij:
De 12kg Whirlpool FRR12451 wasmachine, spoedig leverbaar

6th Sense ZEN technologie Motor met LEVENSLANGE GARANTIE!
6th Sense Add+
6th Sense MySmart Display, Uniek grafisch display op de deur
6th Sense PrecisionDose, met auto doseersysteem, nooit meer te veel wasmiddel of wasverzachter

6TH SENSE TECHNOLOGIE
Ontdek de beste zorg voor je kleding.
De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma’s en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.

Geluidsniveau
Het geluidsniveau van deze wasmachine gemeten in decibel.

GELUIDSISOLATIE
Ervaar de stilte.
Deze Whirlpool wasmachine is voorzien van optimale geluidsisolatie zodat je in stilte geniet van perfecte wasresulaten.

Rotatie snelheid
Trommel rotatie of omwentelingen per minuut (rpm). Hoe sneller de rotatie, hoe droger de kleding uit de wasmachine komt.

1400 rpm
1400 RPM
Uitstekende snelheid.
Deze Whirlpoolwasmachine draait met een toerental van 1400 toeren per minuut.

Energieklasse
De energieklasse van deze wasmachine. Hoe hoger de score des te energiezuinig is uw apparaat.

Ultieme Energie efficientie: A+++-50
ULTIEME ENERGIE EFFICIENTIE: A+++-50%
Ongeëvenaarde energie-efficiëntie.
Deze Whirlpoolwasmachine heeft een A+++ energielabel en vermindert het energieverbruik met 50%.

Capaciteit
De inhoud van de wasmachinetrommel, gemeten in kg.

12kg capaciteit
12KG CAPACITEIT
Alle ruimte die je nodig hebt.
Met 12 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpoolwasmachine je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.


Witgoed Koopjes Brabant introduceert:

Professioneel Witgoed! Maar nu betaalbaar!

WHIRLPOOL Professioneel:
Deze apparaten worden 5000 beurten gegarandeerd.
Normaal professionele apparaten 1 jaar Garantie.
De HELE Whirlpool lijn bij ons 2 jaar Garantie
Alle onderdelen zijn aangepast voor Professioneel gebruik.
bv extra stevige schokbrekers voor zware belading. Ideaal voor bv zorg instellingen B&B , garages / kapperszaken / schoonheidsstudios / pedicures / maneges met paarden dekens etc etc.
Speciale deurrubbers voor bv werk overal of andere sterk verontreinigde kleding. De rubbers zijn chemicaliën bestendig
Unieke programma’s zoals bv : werkkleding of (werk) moppen programma.
Alles is aangepast voor maximale bedrijf zekerheid!
Machine is tevens 100% hygiënisch!
ZEN motor, extreem duurzaam, extreem stil
Normale is aanschaf van professioneel witgoed een zeer dure aangelegenheid, wasmachine + droger is gerust € 4000 tot € 6000,–
Eindelijk met Whirlpool betaalbaar! Bijvoorbeeld een 8kg wasmachine + 8 kg condensdroger € 1928,–

Wasmachines leverbaar in 8 / 9 en 11 kg
Drogers leverbaar in 8 / 9 en 10 kg
Meer info? Bel of kom langs!


*** Beko Selective was droog combinatie ***
8 kg wasmachine met 5 kg condens droger in 1!
Zie informatie op de foto’s
Beko Selective is bovengemiddelde kwaliteit met een Extreem goede gratis Garantie dekking van 5 jaar!
Deze producten kun u alleen bij de specialist kopen.
€ 699,–


*** Beko Selective 10 kg A+++ wasmachine ***
Met auto doseer functie
Zie informatie op de foto’s
Beko Selective is bovengemiddelde kwaliteit met een Extreem goede gratis Garantie dekking van 5 jaar!
Deze producten kun u alleen bij de specialist kopen.
€ 599,–


 

*** Beko Selective 7kg A+++ wasmachine ***
Zie informatie op de foto’s
Beko Selective is bovengemiddelde kwaliteit met een Extreem goede gratis Garantie dekking van 5 jaar!
Deze producten kun u alleen bij de specialist kopen.
€ 419,–


 

*** NIEUW***
Beko Selective WTE10734XDOS
Energie klasse A+++ -20% extreem zuinig.
10 kg wasmachine. wassen kan een genot zijn, deze Beko heeft het
Met auto doseersysteem: U vult de tanks met wasmiddel en wasverzacher, de machine doet de rest voor u. Met volle tanks kunt u 23x wassen. Nooit meer overdoseren!
1400 toeren.
Digitale resttijd indicatie en start uitstel.
Super stille inverter motor met 10! jaar garantie.
Met 16! programma’s een alleskunner.
Alleen bij ons met 5! jaar GRATIS garantie.
Beko Selective is bovengemiddelde kwaliteit.

€ 599,–


Witgoed Koopjes Brabant is uw Beko Selective dealer.
Beko Selective ; ALTIJD 5 jaar gratis volledige GARANTIE.
DE BESTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJS EN VOORWAARDEN.
Beko HTV8744X00
8 kg wasmachine en 5kg droger in 1 machine!
Energie klasse A
1400 toeren voor een perfect droogresultaat.
Inductie motor met 10! jaar garantie
Start uitstel en digitale resttijd indicatie.
ALLE kleding kunt u hier in wassen/drogen. Ideale machine
Hygiëne programma’s
Zeer ruime keuze aan wasprogramma’s
5 jaar ZEKERHEID!
€ 699,–
ALLEEN TE KOOP BIJ DE ECHTE VAKHANDEL!


Witgoed Koopjes Brabant is uw Beko Selective dealer.
Beko Selective ; ALTIJD 5 jaar gratis volledige GARANTIE.
DE BESTE KWALITEIT TEGEN DE BESTE PRIJS EN VOORWAARDEN.

Beko WTV7735XSO
7 kg wasmachine.
Energie klasse A+++
1400 toeren voor een perfect droogresultaat.
Inductie motor met 10! jaar garantie
Start uitstel en digitale resttijd indicatie.
Hygiëne programma’s
Zeer ruime keuze aan wasprogramma’s
5 jaar ZEKERHEID!
€ 419,–

ALLEEN TE KOOP BIJ DE ECHTE VAKHANDEL!


Artikel nummer: 448
Conditie: Gebruikt
Bosch Maxx A+ wasmachine
6 kg
ruime programma keuze
Ook snel 15 minuten programma
Met veilige trommel voor uw kleding
startuitstel aan boord met digitale resttijd indicatie
1400 toeren
1 maand omruilgarantie
€ 180
bezorgen mogelijk
Witgoed Koopjes Brabant
Wilhelminalaan 8
4872 BX Etten-Leur
06-13988068
www.witgoedkoopjesbrabant.nl
kvk 66146933
Koop vertrouwd en veilig! Koop Witgoed Koopjes Brabant
Artikel nummer: 452
Conditie: Gebruikt
Nederlandse Bosch Serie 4 A++ wasmachine
6 kg
ruime programma keuze
Ook snel 15 minuten programma
Met veilige trommel voor uw kleding
startuitstel aan boord met digitale resttijd indicatie
1400 toeren
1 maand omruilgarantie
€ 190
bezorgen mogelijk
Witgoed Koopjes Brabant
Wilhelminalaan 8
4872 BX Etten-Leur
06-13988068
www.witgoedkoopjesbrabant.nl
kvk 66146933
Koop vertrouwd en veilig! Koop Witgoed Koopjes Brabant
Artikel nummer: 455
Conditie: Gebruikt
Siemens E14-3R A+ wasmachine
6 kg
ruime programma keuze
Ook snel 15 minuten programma
Met veilige trommel voor uw kleding
startuitstel aan boord met digitale resttijd indicatie
1400 toeren
1 maand omruilgarantie
€ 180
bezorgen mogelijk
Witgoed Koopjes Brabant
Wilhelminalaan 8
4872 BX Etten-Leur
06-13988068
www.witgoedkoopjesbrabant.nl
kvk 66146933
Koop vertrouwd en veilig! Koop Witgoed Koopjes Brabant
Artikel nummer: 464
Conditie: Gebruikt
Prachtige AEG Protex 7kg A++ wasmachine.
Met STOOMfunctie, zachtere , hygenischere was.
ruime programma keuze
Ook snel 20 minuten programma
Met veilige Protex trommel voor uw kleding
startuitstel aan boord met digitale resttijd indicatie
1400 toeren
3 maanden omruilgarantie
€ 235
bezorgen mogelijk
Witgoed Koopjes Brabant
Wilhelminalaan 8
4872 BX Etten-Leur
06-13988068
www.witgoedkoopjesbrabant.nl
kvk 66146933
Koop vertrouwd en veilig! Koop Witgoed Koopjes Brabant