Klein huishoudelijk : Zeer scherpe prijzen! Verzenden mogelijk.


Productbeschrijving: ook in wit verkrijgbaar

** Kan door heel Nederland worden verstuurd **

De Inventum elektrische 2-pits kookplaat KP602B heeft een vermogen van 1900 watt en 2250 watt. De kookplaat heeft gietijzeren pitten, een metalen behuizing en is makkelijk te bedienen met draaiknoppen. Deze kookplaat is bijvoorbeeld erg handig voor op een studentenkamer of om mee te nemen naar de camping.

– 1900 en 2250 watt vermogen
– kookoppervlak Ø 150 en 180 mm
– 2 regelbare thermostaten

2 jaar Garantie

kp602b = zwart  kp602w = wit

€ 44,95 inclusief verzendkosten voor heel Nederland

In de winkel € 38,–


Productbeschrijving: Inventum RR410

** Kan door heel Nederland worden verstuurd **

Nooit meer vieze ramen! Met de ruitenreiniger heb je in een handomdraai je ramen weer glanzend schoon. Je hoeft niet meer te slepen met emmers water, want met de bijgeleverde sprayfles met microvezeldoek reinig je de ramen gemakkelijk en zonder knoeien. Hij is geschikt voor het reinigen van ramen, tegels en andere gladde oppervlakken. De oplaadtijd van de accu is slechts 3 uur en met een accuduur van wel 35 minuten is zelfs het reinigen van het grootste huis een fluitje van een cent!

•streeploos reinigen
•accuduur van 35 minuten
•inclusief 2 microvezeldoeken

2 jaar Garantie

€ 39,95 deze prijs is INCLUSIEF verzendkosten

In de winkel € 33,–


** Kan door heel Nederland worden verstuurd **

Productbeschrijving

De Inventum melkopschuimer MK750 heeft een afneembare melkkan en een magnetische aandrijving. Je kunt tot 400 ml melk of chocolademelk verwarmen en tot 200 ml melk opschuimen. De MK750 melkopschuimer is geschikt om zowel warme als koude melk op te schuimen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 tot 140 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

2 jaar Garantie

In de winkel € 43,99

Naar U verstuurd € 48,99


Kan door heel Nederland worden verstuurd

Productbeschrijving

Met de Inventum melkopschuimer MK650 kunt u tot 125 ml melk opschuimen en tot 250 ml melk verwarmen. Aangezien deze melkopschuimer draadloos is kunt u de melk eenvoudig bijvullen en schenken. Zodra de opgeschuimde of verwarmde melk klaar is schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden hebt u opgeschuimde melk voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato of chai latte. De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra eenvoudig. Dankzij de 360° draaivoet is deze melkopschuimer ideaal voor zowel links- als rechtshandige gebruikers.

Extra aanwijzing: Voor mooi opgeschuimde melk moet de garde gebruikt worden en niet de mixer. Plaats je de mixer in de melkopschuimer dan zal de melk alleen verwarmt worden.

2 jaar garantie.

In onze winkel € 38,99

Naar u verstuurd € 43,99


Productbeschrijving: Kan door heel Nederland worden verstuurd.

Deze Inventum melkopschuimer MK460 geeft u de mogelijkheid om in een aantal seconden opgeschuimde melk te creëren, hij is ook geschikt voor het verwarmen van melk. Met een vermogen van 400 W maakt de opschuimer in slechts 60 tot 90 seconden opgeschuimde melk voor ongeveer 5 kopjes in één keer. Dit is genoeg voor de hele familie. Het apparaat heeft een één-druk knop voor het koud/warm opschuimen, of u kunt hem gewoon gebruiken om de melk op te warmen. De opschuimer is gemaakt van roestvrijstaal met een antiplaklaag en is ontworpen om langer mee te gaan dan de concurrentie. Dankzij de 360° roterende basis is de opschuimer geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige personen.

Let op, verschil in gebruik tussen opschuimen en verwarmen van melk:

Let op dat je voor het opschuimen maximaal 85 ml tegelijk erin schenkt. Anders schuimt het niet mooi maar verwamt het alleen.

Gebruik het gekartelde wieltje voor het opschuimen van de melk en het gladde wieltje voor het opwarmen.

Koud of warm opschuimen

Bij het aanzetten met het gekartelde wieltje schuim je de melk warm op of houd de knop 3 seconden ingedrukt dan wordt er koud opgeschuimd.

Kleur: zwart en zilver Materiaal: roestvrij staal Afmetingen: 10 x 20 cm (diameter x H) Voeding: 220 – 240 V~, 50 Hz Inhoud: 200 ml Vermogen: 400 W Voor koud/warm opschuimen of opwarmen van melk Opschuimen van melk in 60 tot 90 seconden Tot 5 koppen Eén-druk knop Aan/uit-knop Licht indicator 360 graden draaibaar, voor links- en rechtshandig gebruik Anti-aanbaklaag

2 jaar garantie.

In de winkel € 36,50

Naar u verstuurd € 41,50


Zeer hoge / goede score meerdere tests!
Maak nu zelf cappuccino horeca kwaliteit!
*** kan in de winkel gekocht worden of naar u worden opgestuurd**

Omschrijving Inventum MK351

Het is pas echt genieten met een heerlijke kop koffie of een cappuccino met als kers op de taart een mooie laag opgeklopte (warme) melk. Met deze Inventum melkopschuimer MK351 maak je jouw koffie of cappuccino helemaal compleet.

De melkopschuimer is in staat om in 90 seconden 115 ml melk op te schuimen en 240 ml melk te verwarmen. Door de grote handgreep kan je de melkopschuimer gemakkelijk pakken. Je hebt een eenvoudige statusindicatie door de controlelampjes (blauw/rood). De melkopschuimer staat op een 360 graden draaibaar voetstuk en is tijdens het bijvullen of uitschenken snoerloos te gebruiken. Het melkreservoir is voorzien van een anti-kleeflaag waardoor je het apparaat gemakkelijk kan reinigen.

2 jaar GARANTIE.
In de winkel €29,95
Versturen door heel Nederland € 36,-


Productbeschrijving:

  • Kan door heel Nederland verstuurd worden! *

Met de Inventum melkopschuimer MK350 kun je tot 115 ml melk opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato of chai latte. In principe kunnen alle melksoorten gebruikt worden, zelfs soya, maar volle melk geeft het beste resultaat. De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.

Gebruik van de Inventum MK350:

Door de grote handgreep kunt je de melkopschuimer gemakkelijk pakken. Eenvoudige statusindicatie door de controlelampjes (blauw / rood). Het melkreservoir is voorzien van een anti-kleeflaag. Hierdoor reinig je de melkopschuimer gemakkelijk met wat water en een theedoek. Dankzij de 360 graden draaibare voet zet je de beker na gebruik weer gemakkelijk terug op de voet.

Kenmerken van de Inventum MK350:

  • Opschuimen of verwarmen
  • Klaar in slechts 90 seconden
  • Anti-kleeflaag
  • Snoerloos bijvullen of uitschenken

Met een Inventum melkopschuimer maak je als een echte barista je eigen melkschuim. In slechts 90 seconden heb je een geweldig mooie laag melkschuim, perfect voor een heerlijke latte macchiato, cappuccino of chai latte! Je tovert de keuken om tot een echte Italiaanse espressobar. En dan… genieten maar. Dat is wat je noemt: ‘la dolce vita’.

In de winkel € 33,–

Per post door heel Nederland € 38,–


TBS 3164X Power blender Beko

32.000 t/m4 automatische programma’s : smoothies, roomijs, sauzen en auto clean
Met staaf voor het aanstampen van ingrediënten
Deksel met doseerdop
Anti-slip voetjesKrachtige motor
Blendt alles dankzij de superkrachtige 1600W-motor met een toerental tot 32.000 tpm, zodat u in enkele seconden precies de gewenste textuur krijgt.Speciale draaikolk
Elke hoek van de maatbeker is zodanig ontworpen dat er een draaikolk ontstaat die de ingrediënten systematisch terugstuurt naar de messen, zodat u ng sneller gladde mengels heeft.Automatische programma’s
Zet het smoothie-, ijs- of sausprogramma aan en de machine zal automatisch versnellen, vertragen en uitschakelen. Zo komen de recepten telkens weer perfect uit de blender, zonder extra aandacht.Gebruik van wrijvingswarmte
De draaisnelheid is hoog genoeg om wrijvingswarmte te creëren, wat handig is om koude ingrediënten in slechts enkele minuten op te warmen – ideaal voor rauwe soepRobuust metalen aandrijfsysteem
De Power Blender draait op een metalen aandrijfsysteem voor consistente mengels en een langere levensduurAutomatisch reinigingsprogramma
U hoeft slechts een druppel afwasmiddel en warm water in de maatbeker te doen en het automatische reinigingsprogramma aan te zetten. De blender reinigt zichzelf in 30 tot 60 seconden.

6-vleugelig roestvrijstalen mes.
Het design van het 6-vleugelige mes, biedt optimale snij- en mengprestaties, zodat u elke gewenste textuur met maximale precisie kunt verkrijgen. U kunt zelfs grof gehakte stukken op een gladde puree krijgen met behulp van de ‘pulse’ stand

2 jaar garantie, dit artikel kan ook verzonden worden

€199,–


** Nieuw **

Cuisinier Deluxe XL bakplaat 70 cm!

Gezellig met vrienden aan tafel, nodig ze maar gerust uit want met 70cm oppervlakte maak je hier in een handomdraai de lekkerste gerechten op klaar.

Geen geknoei want het vet gaat handig in een druip bakje.

De XXL plaat is traploos instelbaar.

Wanneer ga jij je vrienden uitnodigen??

2 jaar garantie

** dit artikel kan ook per post naar u verzonden worden **

€ 24,95


Dit Inventum koffiezetapparaat KZ718D zet heerlijke filterkoffie. Het koffiezetapparaat heeft een inhoud van 1,2 liter en is geschikt voor maximaal 10 kopjes koffie. Door de externe waterniveau indicator zie je precies voor hoeveel kopjes koffie het reservoir gevuld is. De koffiesterkte is gemakkelijk naar ieders wensen aan te passen. De druppelstop zorgt ervoor dat je de rvs warmhoudkan onder het apparaat vandaan kan halen, zonder dat er druppels op de plaat vallen. Daarnaast is het koffiezetapparaat voorzien van een timer waarmee je eenvoudig kunt instellen wanneer de koffie gezet moet worden. Zo heb je altijd een lekker kopje koffie op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Ook is het koffiezetapparaat voorzien van een automatische uitschakeltimer. Het koffiezetapparaat zal de gezette koffie 35 minuten warm houden en daarna automatisch uitschakelen.

– 1,5 liter inhoud

– display met timer

– uitneembare filterhouder

2 jaar garantie

** Dit artikel kan ook naar u opgestuurd worden**

€ 59,99


Dit Inventum koffiezetapparaat KZ712D zet heerlijke filterkoffie. Het koffiezetapparaat heeft een inhoud van 1,5 liter en is geschikt voor maximaal 12 kopjes koffie. Door de externe waterniveau indicator zie je precies voor hoeveel kopjes koffie het reservoir gevuld is. De koffiesterkte is gemakkelijk naar ieders wensen aan te passen. De druppelstop zorgt ervoor dat je de glazen koffiekan onder het apparaat vandaan kan halen, zonder dat er druppels op de plaat vallen. Daarnaast is het koffiezetapparaat voorzien van een timer waarmee je eenvoudig kunt instellen wanneer de koffie gezet moet worden. Zo heb je altijd een lekker kopje koffie op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Ook is het koffiezetapparaat voorzien van een automatische uitschakeltimer. Het koffiezetapparaat zal de gezette koffie 35 minuten warm houden en daarna automatisch uitschakelen.

– 1,5 liter inhoud

– display met timer

– uitneembare filterhouder

2 jaar garantie

** Wij kunnen dit ook naar u opsturen**

€ 39,–


De Inventum elektrische 2-pits kookplaat KP521S heeft een vermogen van 1000 watt en 1500 watt. De kookplaat heeft gietijzeren pitten, een rvs behuizing en is gemakkelijk te bedienen met draaiknoppen. Deze kookplaat is bijvoorbeeld erg handig voor op een studentenkamer of om mee te nemen naar de camping.

– 1000 en 1500 watt vermogen

– kookoppervlak Ø155 en 185 mm

– 2 regelbare thermostaten

2 jaar Garantie

€ 55,–

** deze kunnen wij ook per post naar u verzenden!!**


NIEUW
Philips Senseo viva cafe kleur grijs
Type HD6561/50
Senseo wie kent hem niet?
1 of 2 kopjes héérlijke koffie met cremelaag.
Schakelt automatisch uit na 30 minuten.
Deze Senseo geeft automatisch aan wanneer hij ontkalkt moet worden.
Koffie?
2 jaar GARANTIE
€69,95


Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLD is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 3,5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma’s – maximale hoeveelheid frites 1500 gram. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

– 3,5 liter inhoud

– 8 automatische programma’s

– display met resttijd en temperatutuur

2 jaar garantie

€ 79,75

! Kan ook verstuurd naar u worden!


* Nieuw *

Inventum MX301S staafmixer

Met de Inventum staafmixer set MX301S kun je mixen, mengen, kloppen en hakken. De set bevat naast de staafmixer namelijk een hakmolen, garde, maatbeker en een ophangbeugel. De staafmixer heeft een vermogen van 600 watt. Naast de traploze snelheidsstanden, heeft deze staafmixer een turbo-stand. Door deze ingedrukt te houden, mix je nog sneller. De rvs staafmixervoet is afneembaar, zodat je deze makkelijk kunt schoonmaken.

– traploos regelbaar.

– met turbo-stand.

– complete set accessoires.

2 jaar garantie

€ 33,95


* Nieuw *

Inventum WS308

Zeer handige keukenweegschaal.

RVS weeg oppervlak

aanduiding per 1 gram

weegt tot 10 kg!

handige doorweegfunctie

Ophangmogelijkheid voor aan de muur.

Inclusief 2 batterijen.

2 jaar Garantie

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app

€ 24,99


** Nieuw **

Productbeschrijving

Breng snel tot 1,7 l water aan de kook dankzij deze rode waterkoker WKM 4226 R van Beko.

De rode waterkoker WKM 4226 R van Beko met zichtbaar waterniveau heeft een inhoud van 1,7 l. Het toestel is beveiligd tegen oververhitting en tegen droogkoken en het schakelt automatisch uit. Deze veilige waterkoker kan 360° draaien op de basis. Met handige snoeropberging. Vermogen: 2.200 W.

** Dit artikel kan ook GRATIS naar u verzonden worden !! **

2jaar garantie

€ 36,95


* Nieuw*

Inventum HW817D

De slimme waterkoker

Temperatuur is instelbaar op 50 60 70 80 90 en 100 graden.

Snoerloos en geheel digitaal.

Met gekleurde LED verlichting.

1.7 liter inhoud.

Met instelbare warmhoud functie.

2 jaar Inventum garantie.

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app

€ 32,–


* Nieuw *

Inventum CG616 contactgrill.

Voor het bereiden van panini’s , tosti , vis , vlees en groenten.

Eenvoudig te reinigen ivm anti aanbak laag

2 jaar Inventum garantie

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app

€ 35,–


Nieuw: Inventum GF461 friteuse.

Handig: 2x 2.5 liter.

Ideaal frietjes en snacks tegelijk maken.

De buitkenkant is van RVS is blijft koud, wel zo veilig.

Met 2 maal XL frituurmand.

2x 1800 watt.

Wat eet jij vanavond?

2 jaar garantie

€ 80

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app


Nieuw: Inventum GF552HL airfryer

Deze heeft pas echt inhoud, maar liefst 5.5 liter inhoud!

Stop met vet en ga ook aan de airfryer.

Kip / friet / vless / cake / brood / taart ALLES kan met deze airfryer.

2000 watt / 200 graden

Nu met gratis bakblik!

Met timer functie.

2 jaar Garantie

€ 140,–

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app


Nieuw:
Inventum GB420B
Electrische toaster
Met handige kruimellade.
Bruiningsgraad regelbaar.
Tevens met opwarm en ontdooi functie, handig
Ideaal voor erbij of bv student.
Gewoon 220 volt
2 sneetjes brood tegelijk
750 watt
Mooi Rvs afgewerkt
Kwaliteit!
2 jaar garantie
€ 25,–

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app


GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND!!!

Beko CEG7425

Volautomatische espresse en cappucucino machine.

Heerlijk met verse bonen, 1x proeven is doei Senseo

Machine is zelfreinigend.

Minimaal onderhoud nodig.

De uitloop is in hoogte verstelbaar, zo past jouw favorietje kopje er altijd onder.

Keuze uit, koffie, cappucino, espresso, mmmmmm

ruik jij die bonen ook al? Je krijgt er van ons gratis 2 espresso kopjes bij

2 jaar Garantie

Elders € 397 / € 449,–

Bij Witgoed Koopjes Brabant:

€ 349,–


** NIEUW**
Inventum HWD722 heet water dispenser.
Van 0 tot 100 graden binnen 5 seconden!
2,2 liter inhoud.
40% zuiniger dan een waterkoker en veel sneller.
Gebruikt GEEN energie in stand by stand.
Instelbare temperatuur van 20 tot 100 graden.
Met kalkfilter voor een lange levensduur en de beste kwaliteit water.
Met afneembaar lek bakje.
Ook ideaal om babyfles snel te maken!
2 jaar Inventum Garantie

€ 69,95

Kan ook zo besteld worden! we sturen hem GRATIS naar je op

of kom langs in onze winkel.

Witgoed Koopjes Brabant.

Wilhelminalaan 8 Etten-Leur.

06-13988068 / bel / app


Uw keuze niet kunnen vinden? Kom naar onze winkel, wij kunnen vrijwel alles leveren.

WINSTPAKKER / UITDELER:

Electrische waterkoker met LED verlichting.
Echt mooi!
1,7 liter inhoud met automatische afslag.
Overal € 25/ € 35,–

Bij witgoedkoopjes brabant

€ 19,95!!!


*** NIEUW ***
Beko Broodrooster.
Mooi rood is zeker niet lelijk
Met 7 bruinings standen.
Ook perfect voor ontdooien.
Met uitneembare kruimel tray.
Bij in gebruik wit licht.
36mm breedte openingen.

€ 29,95


** Nieuw**
Herzberg 1.7 liter water koker.
Met LED verlichting, super mooi als je je water aan het koken bent.
Met over kook beveiliging.
Met droog kook beveiliging.
Met automatische afslag.
Met RVS verwarmings element
In blauw en grijs verkrijgbaar

€19,95


*** NIEUW***
BEKO koffie zet apparaat.
Perfect apparaat voor 10 heerlijke verse bakkies koffie.
Met druppelstop. GEEN filters nodig, super handig!
Met blijf warm functie.
Mooi rood is zeker niet lelijk
Natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven!
€ 29,95


*** nieuw ***
Dunlop water koker.
Inhoud 1.7 liter
Snoerloze voet.
Droogkook en oververhittings beveiliging.
Water peil indicator.
2 jaar garantie.
€ 12,50


Artikel nummer: NIEUW
Conditie: NIEUW
Severin automatische koffie zet machine.
Instellen en ‘ s ochtends staat de koffie al klaar.
Dat is pas lekker wakker worden
Fraai rvs afgewerkt.
2 jaar GARANTIE
Prijs:€45,=