Bezorgen of afhalen Witgoed + Tarieven

Witgoed Koopjes Brabant doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. U kunt hier aan bijdragen door het door uw gewenste product zelf op te halen. Onthoud een wasmachine, droger, vaatwasser , stofzuiger of tafel model koelkast past makkelijk in uw auto. Wij helpen u altijd met inladen u hoeft dus niemand extra mee te nemen. Ook u profiteert hier van door de bezorg kosten zelf te behouden. Mocht u een groot artikel aanschaffen dan kunt u overwegen langs te komen met een busje of aanhanger.

Wij bezorgen in een straal van 25 kilometer rondom Etten-Leur, u kunt dus zelf bepalen of u in deze regio valt. Mocht u van verder komen dan dient u ten alle tijden het product zelf op te halen, de bezorgkosten zouden hierdoor te hoog worden en dit is niet wat onze filosofie is.

De bezorg kosten variëren van €10 tot € 35 afhankelijk van uw woonplaats en binnen de 30 km regio vanaf Etten-Leur.

Door deze regels de hanteren blijft ons witgoed altijd interessant qua prijs en product en is het ALTIJD lonend om naar ons toe te komen.

Ophalen van een product kan 7 dagen per week van 0900 tot 2100 uur, dus altijd een passend moment te vinden. Wel dient u hier een afspraak voor te maken met ons 06-13988068