Bezorgen of afhalen Witgoed + Tarieven

Witgoed Koopjes Brabant doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. U kunt hier aan bijdragen door het door uw gewenste product zelf op te halen. Onthoud, een wasmachine, droger, vaatwasser , stofzuiger of tafel model koelkast past makkelijk in uw auto. Wij helpen u altijd met inladen u hoeft dus niemand extra mee te nemen. Ook u profiteert hier van door de bezorg kosten zelf te behouden. Mocht u een groot artikel aanschaffen dan kunt u overwegen langs te komen met een busje of aanhanger.

Wij bezorgen in een straal van 25 kilometer rondom Etten-Leur, u kunt dus zelf bepalen of u in deze regio valt. Mocht u van verder komen dan dient u ten alle tijden te overleggen met ons, samen kijken we naar de beste oplossing.

De bezorg kosten variëren van €10 tot €40 afhankelijk van uw woonplaats en binnen de 25 km regio vanaf Etten-Leur.

Door deze regels de hanteren blijft ons witgoed altijd interessant qua prijs en product en is het ALTIJD lonend om naar ons toe te komen.

Ophalen van een product kan van maandag t/m woensdag tussen 13 tot 18 uur. Op donderdag en vrijdag zelfs tot 21 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.